Prima pagina | Autentificare | Despre noi | Contactati-ne
Sanatatea ta ! Este singurul lucru care conteaza!
Incalzire gratis
 
Acasa >> Tipografie >> Tipar Publicitar


Tipar Publicitar

Tipar Publicitar

Putem realiza orice material publicitar tipărit, in forma si pe suportul dorit, in tirajul de care aveti nevoie.

Tehnologia de ultima generatie este garantul calitatii noastre.

Noua noastra linie de productie pentru tipar ofset, în 6 grupuri de culoare, satisface cele mai exigente cerinte pentru lucrari in tiraje medii si mari.

Echipamentele de Print Digital de ultima ora (laser - color şi negru) permit realizarea lucrarilor de Tipar Publicitar in tiraje mici, precum si realizarea lucrarilor complexe: mailing si billing.

Tiparim pe suport de hartie sau carton ofset, dublu si triplu cretat, cartoane cromo, duplex, cartoane colorate in masa, hartie speciala pentru etichete, hartie autocopiativa, autocolanta, hartie si cartoane transparente, intre 50 şi 300 gr/mp, in format maxim de 500x700 mm.


Calitatea materialelor de promovare reprezinta cartea de vizita a companiei dumneavoastra !

Tipografia JULLIANO  va ofera excelenta !

Produse:

FLUTURASI

se pot tipari pe hartie ofset, dublu cretata ( lucioasa sau mata), cu un gramaj cuprins intre 80g/mp si 300 g/mp. Dimensiunile recomandate sunt de 21 cm/10 cm, dar pot fi modificate in functie de solicitarile clientilor.

PLIANTE

pot fi realizate pe hartie ofset, dublu cretata (lucioasă sau mata), cu greutatea intre 80 g/mp si 300 g/mp, dimensiuni recomandate format inchis 21/10 cm (A4 faltuit in trei) tiparit pe ambele fete cu unul sau doua biguri.

BROSURI
se pot tipari pe mai multe tipuri de hartie. Copertile pot fi subtiri de 90 g/mp sau groase, de pana la 300 g/mp, din hartie ofset, dublu cretata (lucioasa sau mata). Paginile se tiparesc pe hartie offset, dublu cretata (lucioasa sau mata) cu un gramaj cuprins între 60 g/mp şi 160 g/mp. Acestea sunt caracteristicile cele mai des solicitate de clientii nostri dar exista si multe alte optiuni pe care le putem satisface.

CATALOAGE
putem realiza o gama completa de cataloage, brosate sau capsate, folosind o gama variata de hartie, de la cea uzuala lucioasa sau mata pana la variantele de hartii speciale, colorate in masa, texturate, cu incluziuni sau filigran. Cromatica este diversa iar finisarile pot fi complexe cu plastifieri lucioase/mate, cu lacuiri UV totale sau selective iar pentru efecte speciale lacul poate avea structura mata, de nisip, cu incluziuni etc.

MAPE
tehnologia de care dispunem ne permite realizarea unor mape de foarte buna calitate, pe hartie ofset, dublu cretata (lucioasa sau mata), de la 200 g/mp la 300 g/mp, tiparite fata-verso cu buzunare imprimate sau simple, cu forme elegante.

REVISTE
se pot tipari pe mai multe tipuri de hartie. Copertile pot fi subtiri de 90 g/mp sau groase, de pana la 300 g/mp, din hartie ofset, dublu cretata (lucioasa sau mata). Paginile se tiparesc pe hartie ofset, dublu cretata (lucioasa sau mata) cu un gramaj cuprins între 60 g/mp şi 160 g/mp. Acestea sunt specificatiile cele mai des intalnite pentru acest tip de produs insa tehnologia ne permite sa executam si reviste su specificatii deosebite.

CALENDARE

calendarele de perete sau de birou sunt un suport excellent de promovare având în vedere utilitatea lor pe tot parcursul anului. Realizăm calendare cu design deosebit şi finisaje excelente pentru a va ajuta sa va impresionati clientii.

AFISE
dimensiunile afiselor pot fi maxim A0. Hartia folosita poate fi lucioasa sau mata, iar greutatea poate varia in functie de preferintele clientului de la 90 la 300g/mp. Pentru tiraje mici sau formate mai mari este recomandat printul digital.

PLICURI

de orice dimensiune si forma, cu personalizari conform cerintelor clientului la una sau patru culori, simple sau pentru cuvertat, gumate, siliconice sau autoadezive, cu sau fara fereastra. De asemenea, pentru comenzile speciale se pot tipari si pe alte tipuri de hartie decat cele obisnuite.

 
Cautare :
  Servicii internet in domeniul medical
Consultanta, website-uri de prezentare, aplicatii pentru conferinte, atlas medical, publicatii, educatie medicala la distanta