Prima pagina | Autentificare | Despre noi | Contactati-ne
Puteti urmari la TV cursa pentru Fondurile Europene sau puteti fi CEL care obtine finantarea. CLIK AICI
Sanatatea ta ! Este singurul lucru care conteaza!
 


Sucul de Orz verde

 Miraculoasa reteta cu ORZ          

 

Va prezentam cea mai tare reteta de… suc natural, o reteta de suc care poate sa salveze, sa ajute in lupta contra bolii si sa dea satisfactie gusturilor atunci cand …va arde buza dupa o „racoritoare”.  
  
Dintre toate cerealele lasate omului de Dumnezeu orzul s-a dovedit a fi cel mai bun în curele de tratare si regenerare. Ce este in fapt sucul de orz? Un amestec natural si puternic de vitamine, minerale ┼či enzime, hormoni naturali ┼či clorofil─â. Pentru ca aceste substan┼úe s─â fie prezente în cantitate maxim─â, trebuie s─â recolt─âm firele verzi la 2-3 centimetri de r─âd─âcin─â. În cazul unor cure mai lungi, se recomand─â cultivarea orzului în ghivece, la domiciliu. Semin┼úele de orz se ┼úin la înmuiat în ap─â vreme de 24 de ore, dup─â care se pun în p─âmînt la 1 cm adîncime ┼či se stropesc regulat (zilnic). Într-o s─âpt─âmîn─â, vor ap─ârea firele de orz. Dupa 10 zile… aveti orz la dimensiunea optim─â pentru tratament.          

Ce facem mai departe?          

Sucul de orz verde se poate ob┼úine prin trei metode simple: cu ma┼čina de tocat carne, cu stroc─âtorul de fructe sau în mixer. Pasta ob┼úinut─â se strecoar─â prin tifon ┼či se bea doar lichidul limpede, de culoare verde. Este recomandat ca sucul s─â fie consumat imediat dup─â preparare. Atentie mare: termenul s─âu de valabilitate nu dep─â┼če┼čte 6 ore. Sucul se bea diluat: la o treime de pahar de suc de orz se adaug─â dou─â treimi de ap─â sau de suc proasp─ât de legume.  
          Schema de tratament este …extrem de simpla:  
          Doza zilnic─â este de cîte un pahar de suc diluat, b─âut de dou─â-trei ori pe zi, pe stomacul gol, cu jum─âtate de or─â înainte de mas─â. Pentru o cura de intretinere sunt suficiente doua saptamani de tratament, in timp ce pentru tratarea unor boli cronice este necesar ca o cura sa dureze minimum o luna. Un caz aparte il constituie bolile tumorale, benigne si maligne, in care aceasta cura are efecte maxime, daca este tinuta trei luni.          

Vreti sa stiti lista bolilor pe care le tineti departe sau…  le invingeti cu suc natural de orz? Notati-va:          

Anorexie, anemie, stomatite, afec┼úiuni oculare, gastrice, ulcer, cancer, colite, pancreatite, afec┼úiuni hepatice, constipa┼úie, arteroscleroz─â cerebral─â, infarct miocardic, hipertensiune, hipotensiune, astm bron┼čic, gripe, viroze pulmonare, TBC pulmonar, rinite alergice, deregl─âri hormonale, diabet, obezitate, retard psiho-motor, neurastenie, insomnie, schizofrenie, epilepsie, nevralgie de trigemen, nevralgie facial─â, reumatism articular acut, lombosciatic─â, artrite, acnee, dermatite, eczeme, ulcere varicoase, tromboflebite, hemoroizi, fracturi, varice, avitaminoze, alopecie, sterilitate si….mare atentie domnilor…impoten┼ú─â sexual─â. În cancer ┼či tumori benigne, sucul de orz verde inhib─â, prin mecanisme înc─â necunoscute, procesul form─ârii ┼či prolifer─ârii forma┼úiunilor tumorale.  
         
 Pentru a intelege cat este de importanta reteta pe care am primit-o si pe care v-o prezentam…trebuie sa stiti ca orzul con┼úine: 
      - de 250 de ori mai mult─â vitamina A decît salata verde 
      - de 25 de ori mai mult potasiu decît bananele 
      - de 11 ori mai mult calciu decît laptele 
      - de 11 ori mai mult fier decît ┼úelina 
      - de 7 ori mai mult─â vitamina C decît portocalele 
      - de 10 ori mai mult─â vitamina B1 decît spanacul 
      - de 23 de ori mai mult─â biotin─â decît laptele.
  

 
Cautare :
  Servicii internet in domeniul medical
Consultanta, website-uri de prezentare, aplicatii pentru conferinte, atlas medical, publicatii, educatie medicala la distanta