Prima pagina | Autentificare | Despre noi | Contactati-ne
Incalzire gratis
Distribuitor TERMOIZOLATII si HIDROIZOLATII
Izolatii cu spuma poliuretanica rigida si amenajari interioare si exterioare
 
Acasa >> Centrale si sisteme de incalzire >> Pompe de Caldura >> Pompe de caldura electrice


Pompe de caldura electriceSUPER POMPE DE CALDURA
- ZUBADAN -
 

"Multi dintre noi cunosc deja ca ultimele generatii de aparate de aer conditionat pot functiona foarte bine atat ca sisteme de racire cat si de incalzire.
Randament excelent la -25 ° Celsius


Pompa de caldura ZUBADAN
a fost special dezvoltata pentru spatiile rezidentiale si comerciale fiind disponibila in capacitati de la 7.1 la 14 KW pentru racire si incalzire. Sistemul elibereaza caldura in zilele cele mai reci cand temperatura poate cobori la -25° C de aceea el este o alternativa ingenioasa la sistemele conventionale de incalzire pe gaz, ulei sau lemn.
Capacitate de incalzire constanta 100%

Capacitatea de incalzire a unei pompe de aer cald conventionale se diminueaza odata cu scaderea temperaturii exterioare. Aceasta este diferenta la pompa de caldura Zubadan. Multumita "circuitului de injectie rapida" patentat de Mitsubishi Electric puteti beneficia de o capacitate de incalzire 100% chiar la o temperatura de -15°C, nu tot la fel este cu alte pompe de caldura care pot functiona, cel mult, la o capacitate de 60% la aceiasi temperatura .


Dimensionare corecta

Gratie noului compresor cu ”injectie rapida”, pompa de caldura poate fi dimensionata pentru un spatiu mai mare decat cel pentru care a fost destinata si totusi va putea produce suficienta caldura chiar la cele mai scazute temperaturi de exterior.


Operatie paralela Multi-Split

De la o unitate pana la patru unitati interioare, modele diferite, pot fi conectate la unitatea exterioara in asa fel incat sa mentina un climat armonios al casei, (Unitatile Mitsubishi ce au disponibil mod de incalzire sunt: split, multisplit, si VRF). Aceasta fiind favorabil spatiilor rezidentiale cat si celor comerciale.

 

Compatiblibilitate

Un dispozitiv, pe care-l numim schimbator de aldura permite, cu usurinta, pompei de caldura Zubadan,- la care,obtional, se pot adauga panouri solare - si un boiler - integrarea in sistemul dvs. de incalzire propriu ( instalatie: calorifere/serpentina in pardosea/ chiuveta, cabina dus) , producand apa injectie rapida" patentat de Mitsubishi Electric puteti beneficia de o capacitate de incalzire 100% chiar la o temperatura de -15°C, nu tot la fel este cu alte pompe de caldura care pot functiona, cel mult, la o capacitate de 60% la aceiasi temperatura .
 

Dimensionare corecta

Gratie noului compresor cu ”injectie rapida”, pompa de caldura poate fi dimensionata pentru un spatiu mai mare decat cel pentru care a fost destinata si totusi va putea produce suficienta caldura chiar la cele mai scazute temperaturi de exterior.


Operatie paralela Multi-Split

De la o unitate pana la patru unitati interioare, modele diferite, pot fi conectate la unitatea exterioara in asa fel incat sa mentina un climat armonios al casei, (Unitatile Mitsubishi ce au disponibil mod de incalzire sunt: split, multisplit, si VRF) .
Aceasta fiind favorabil spatiilor rezidentiale cat si celor comerciale

 

Compatiblibilitate

Un dispozitiv, pe care-l numim schimbator de caldura permite, cu usurinta, pompei de caldura Zubadan,- la care,obtional, se pot adauga panouri solare - si un boiler - integrarea in sistemul dvs. de incalzire propriu ( instalatie: calorifere/serpentina in pardosea/ chiuveta, cabina dus) , producand apa calda menajera la un minim de operare si cu emisii 0 de CO 2 .

Pompele de caldura Zubadan sunt usor de instalat ocupand un spatiu redus. Confortul dat de un ambient placut, nu se va rezuma doar la sezonul rece ci si in zilele fierbinti de vara va veti simti la fel de confortabil datorita functiei de racire a acestui sistemu. O solutie completa pentru locuinta ta, propice sentimentului de bunastare, sanatatii tale si in folosul mediului ambiant!

 

Injectie rapida patentat de Mitsubishi Electric puteti beneficia de o capacitate de incalzire 100% chiar la o temperatura de -15°C, nu tot la fel este cu alte pompe de caldura care pot functiona, cel mult, la o capacitate de 60% la aceiasi temperatura .


 


 

Servicii internet in domeniul medical
Consultanta, website-uri de prezentare, aplicatii pentru conferinte, atlas medical, publicatii, educatie medicala la distanta