Prima pagina | Autentificare | Despre noi | Contactati-ne
Sanatatea ta ! Este singurul lucru care conteaza!
Distribuitor TERMOIZOLATII si HIDROIZOLATII
Izolatii cu spuma poliuretanica rigida si amenajari interioare si exterioare
 
Acasa >> Natura Vindeca >> NU EXISTA BOLI INCURABILE


NU EXISTA BOLI INCURABILE

„Nu exista boala incurabila” Acesta e titlul si mesajul unei carti care descrie experienta unor persoane bolnave de cancer. Acesta e si mesajul nostru pe care il dorim cat mai documentat si veridic.

1. Acest site isi propune informarea si ajutarea bolnavilor de cancer pentru alegerea celor mai bune strategii in stoparea si vindecarea bolii. Îl pune in masura sa se informeze, sa comunice cu alti bolnavi si sa afle marturii, chiar prin viu grai de la cei care s-au vindecat.
2. Promovarea metodelor care s-au dovedit de ajutor unui numar mare de pacienti si verificarea cazuisticii.

Pe plan mondial incidenta cazurilor de cancer este într-o rapida crestere. Cu doar 30 de ani în urma cancerul era rar întâlnit. La ora actuala este una dintre cele mai comune boli. Conform ultimelor estimari, se asteapta ca fiecare a doua persoana sa fie diagnosticata ca bolnava de cancer, iar prognozele pentru viitor arata ca doi din trei oameni vor suferi de aceasta boala.
Ce a determinat o asemenea evolutie?
O cauza a cancerului evident o reprezinta toxicitatea ridicata în organismul gazda. Raymond Rife, un cercetator american, a demonstrat ca un germen care injectat provoaca cancer, nu e altceva decat o adaptare a cunoscutului E. coli, care traieste în intestinul fiecarei persoane sanatoase. Fara a tine seama de aceasta problema - toxicitatea organismului, orice încercare de a trata aceasta boala va da gres. În multe cazuri un simplu mod de viata sanatos, va fi suficient. Dr. Max Gerson a avut mari succese facand doar acest lucru. Cartea sa ”A Cancer Therapy and The Cure of Advanced Cancer by Diet Therapy” (O terapie a cancerului si vindecarea cancerului avansat prin dieta) ramâne o valoroasa sursa de informatii pentru fiecare medic care încearca sa trateze cancerul. Dieta lui Gerson este utilizata la o scara larga în vindecarea bolnavilor de cancer în ” Centro Hospitalario International Pacifico SA” din Tijuana, Mexico, unde faimosul medic oncolog Josef Issels activeaza ca si consultant de specialitate. În acelasi timp la Biomedical Center este practicat tratamentul Hoxsey. Terapeutul austriac Breuss sugereaza o terapie prin dieta, folosind doar sucuri vegetale si ceaiuri de plante. Chimioterapia este nefolositoare în majoritatea formelor de cancer (statististica cazurilor tratate o demonstreaza). Cunoscând faptul ca toxicitatea ridicata reprezinta cauza cancerului, este evident ca o crestere suplimentara a acesteia nu poate sa ajute.

Toate aceste informatii despre tratamente de succes si multe altele le puteti gasi prezentate in detaliu in site-ul nostru.

 
Cautare :
  Servicii internet in domeniul medical
Consultanta, website-uri de prezentare, aplicatii pentru conferinte, atlas medical, publicatii, educatie medicala la distanta