Prima pagina | Autentificare | Despre noi | Contactati-ne
Incalzire gratis
Sanatatea ta ! Este singurul lucru care conteaza!
 
Acasa >> Natura Vindeca >> REMEDII SI TRATAMENTE >> NOUTATI Despre Celule STEM


NOUTATI Despre Celule STEM

   Despre Celulele Stem

   Medicii francezi au facut recent senzatie, reusind sa reconstruiasca, prin injectii cu celule stem, plamanii distrusi de boala ai unui adult. Medici din California au reusit sa intinereasca inimile a 75 de pacienti care trecusera printr-un infarct. In Romania, o echipa coordonata de prof. dr. Irinel Popescu a realizat o premiera mondiala in medicina: un transplant de celule stem, pentru o afectiune a ficatului.

    Doi cercetatori americani laureati ai Premiului Nobel si unul britanic,au fost recompensati pentru rezultate spectaculoase obtinute in tratamentul cu celule stem pe cobai. Dar daca in toate cazurile citate s-a vorbit de transplantarea celulelor stem de la un donator la un primitor, in continuare va prezentam o modalitate originala de a stimula organismul sa produca celule stem, cu ajutorul plantelor.

    Celulele stem au functia de a da nastere altor celule ce intra in alcatuirea unui tesut.

    Din fericire, cercetatorii americani au descoperit ca celulele stem pot fi recoltate si din lichidul intrauterin. Asta inseamna ca embrionii nu vor mai fi sacrificati pe "altarul" stiintei. Urmatorul pas a fost propunerea de a conserva cordonul ombilical al nou nascutului, unde se gaseste o importanta cantitate de celule stem embrionare. In ce priveste celulele stem-adulte, corpul nostru are nevoie de aproximativ 25 de milioane de matci in permanenta. Procesul de imbatranire poate fi inteles ca o lipsa de celule mama (celule stem), care sa dea nastere unor celule noi. Una dintre cele mai importante probleme in domeniul celulelor stem este inmultirea acestora: daca putem "convinge" maduva osoasa sa produca pe cale naturala mai multe celule stem adulte, atunci organismul va fi capabil sa repare tesuturile a caror functionalitate este afectata de boala, de accidente sau de imbatranire.
    Un copil are numarul ideal: 25 de milioane de celule stem. Din copilarie si pana la varsta a treia, numarul celulelor stem ce lucreaza la regenerarea corpului scade de la 25 de milioane pana la 10 - 15 milioane la varsta adulta, si la 3 -7 milioane la varsta a treia; asa se explica dezechilibrele din organism, bolile, imbatranirea. Cu cat in sangele nostru sunt disponibile mai multe celule stem, cu atat regenerarea si implicit capacitatea de functionare a unui organ se imbunatateste.


    Cu Olimpiq StemXCell  maduva osoasa produce intr-o ora cu 75% mai multe celule stem in sange .


    Cercetatorii unguri de la Institutul Vita Crystal Research bazandu-se pe experienta medicinei traditionale au creat suplimentul alimentar Olimpiq StemXCell, un produs natural fara riscuri, utilizand un amestec de substante fara toxicitate, cu valente intaritoare: intr-o ora, maduva osoasa, in special maduva rosie, produce cu 75% mai multe celule stem in sange, si acest aspect este dovedit in laborator. In produsul finit regasim atat stimulatorul de celule stem, cat si protectorul de celule stem (impotriva radicalilor liberi), care se administreaza cu circa 30-60  de minute inainte.
    OLIMPIQ STEMXCELL  este un complex de 10 substante, dintre care cele mai importante sunt doua alge: AFA si Ganoderma Lucidum, precum si Cartijalul de Rechin. Alga AFA albastra provine din lacuri de origine vulcanica din Canada si Dakota de Sud, si este cercetata inca din anii '90 pentru efectul sau regenerator. Primele concluzii de referinta apartin Spitalului Regal din Montreal: "Cine consuma regulat Alga AFA obtine o stimulare fara precedent a celulelor Natural Killer, celule responsabile sa recunoasca si sa distruga celulele canceroase si celulele infectate cu virusi in corp". S-a mai dovedit ca alga respectiva regenereaza patul vascular si regleaza fluiditatea sangelui. Ganoderma Lucidum este o ciuperca denumita de chinezi "planta potentei spirituale" si este considerata de peste 4000 de ani drept "regele plantelor", in medicinile traditionale chineza si japoneza. In ceea ce priveste Cartilajiul de Rechin, actiunea sa regeneratoare asupra colagenului si actiunea de inhibitie a formarii tumorilor sunt bine cunoscute.
    Principiul terapiei cu Olimpiq StemXCell: este mult mai usor si mai ieftin sa previi, decat sa tratezi!. Olimpiq StemXCell amplifica starea de sanatate a corpului, care ulterior devine capabil sa lupte si sa elimine boala. Aceasta explica de ce, ca mecanism indirect de insanatosire, are nevoie de timp si de tratament auxiliar pentru vindecare. Cu toate acestea, in Ungaria au fost puse in evidenta vindecari spectaculoase, intervenite dupa cateva luni de la debutul terapiei. Este vorba de cazuri de imunodeficienta, de osteoporoza senila, de nevroza anxioasa, de infectii virale, afectiuni oculare, tulburari de ritm cardiac si de circulatie. Alte indicatii terapeutice puse in evidenta sunt: durerile de cap si de umeri, angina pectorala, apoplexia cerebrela, hipertensiunea arteriala; au fost puse, de asemenea, in evidenta actiuni detoxifiante, antitumorale, antitusive si expectorante.
    Rezultate terapeutice: in cazul unui pacient cu hemipareza spastica veche (de peste 4 ani), dupa doua saptamani de tratament, spasticitatea s-a redus considerabil. La un pacient suferind de diabet de tip 2, insulinodependent, au inceput sa se reduca dozele de insulina administrata. S-a inregistrat cresterea evidenta, in mai putin de o luna, a sanilor la o persoana ai carei sani erau subdezvoltati. Am constatat o imbunatatire de vedere la un pacient cu scleroza multipla si o usoara crestere a echilibrului. Un alt pacient cu scleroza multipla, in situatie de imobilitate locomotorie, cu afectiune veche de 11 ani, scapa in 4 luni de o chinuitoare combinatie de constipatie si scaune diareice, prezentand in prezent o eliminare zilnica reglata perfect; de asemenea, apar imbunatatiri ale vederii, cu posibilitate de a focaliza mult mai bine in timpul cititului! Un alt pacient cu mielom miltiplu si insuficienta renala acuta, ce practica dializa la fiecare doua zile, aflat in incapacitate de a se hrani, reuseste in 3 luni de la inceperea terapiei cu OLIMPIQ STEMXCELL sa se hraneasca normal, iar dupa 4 luni de la investigatiile facute, se constata cu mare surprindere disparitia completa a mielomului; realizeaza in continuare dializa, dar se simte din ce in ce mai bine.
    Olimpiq Stemxcell este recomandat in actiuni de preventie in cancer, boli metabolice, accidente vasculare, infarct miocardic si altele.

    Olimpiq Stem X Cell se recomanda  atat in actiuni de preventie in cancer, boli metabolice, afectiuni autoimune, accidente vasculare si infarct miocardic etc., dar si ca un valoros adjuvant in multe afectiuni grave cum sunt: parezele, scleroza multipla, osteoporoza senila, afectiunile cardio-vasculare, mielom, leucemie limfoida, nevroze anxioase, poliartrita reumatoida degenerativa, colagenoze ,lupus eritematos, hepatite cronice si altele. Studiile clinice de pionierat ale folosirii stimulatorului Olimpiq Stem X Cell arata succese deosebite in regenerarea ficatului, pancreasului, splinei, articulatiilor, muschiului miocardic, chiar si a fibrei nervoase si a retinei (despre care s-a crezut foarte mult timp ca nu se pot regenera!). In comparatie cu tratamentele de regenerare prin injectare sau transplant de celule stem embrionare, Olimpiq Stemxcell are in plus si efecte de reglare metabolica, imunitara, neuro-endocrina, detoxifiere etc., pe care simplul aport de celule stem nu le poate avea.
    Intr-o capsula avem substante capabile sa stimuleze maduva osoasa, pentru a elibera celule stem. Daca utilizam zilnic stimulatorul, obtinem un plus de 5-7 milioane de celule stem. Aceste celule se intrebuinteaza, nu se reporteaza de la o zi la alta. De fapt, ne apropiem de varsta adolescentei, cand corpul nostru se bucura de o rata de 20 de milioane de celule pe zi; nici macar nu am depasit rata de productie a copilariei, ori corpul nostru a mai fost la acest nivel de aceea nu este cazul sa ne gandim la excedent. Interesant de mentionat este un alt studiu, realizat de medicii canadieni, care au administrat alga AFA unor copii cu varsta de sub un an, pana ce au trecut de trei ani. In acest caz, s-au inregistrat rate record, de aproximativ 40 de milioane de celule stem; la toti acesti copii s-a constatat o dezvoltare a inteligentei cu mult peste medie. Asadar, valoarea stimulatorului Olimpiq Stem X Cell este prima revolutie in medicina regeneratoare a acestui inceput de mileniu.

 
Cautare :
  Servicii internet in domeniul medical
Consultanta, website-uri de prezentare, aplicatii pentru conferinte, atlas medical, publicatii, educatie medicala la distanta