Prima pagina | Autentificare | Despre noi | Contactati-ne
Incalzire gratis
Sanatatea ta ! Este singurul lucru care conteaza!
 
Acasa >> Izolatii termice si hidro >> Izolatii cu Polyuree


Izolatii cu Polyuree

 Izolatii cu polyuree


  Proprietatile materialului 
  * Duritate mare si rezistenta la uzura dupa aplicare, precum si o mare stabilitate si durabilitate in conditii de umiditate. 
  * Este imun la variatiile de temperatura intre -40 si+180 grade Celsius, pastrandusi proprietatile de elasticitate fara a suferi rupturi sau slabiri ale rezistentei. 
  * Reactie rapida a polyureii dupa aplicare, este proportionata de stabilitatea acesteia in momentul imediat urmator putand fi tranzitata, garantand proprietatile de impermeabilizare in mai putin de 3 ore. Aceasta polyureeintruneste conditiile de asigurare a proprietatilor optime dupa trecerea a 24 ore de la aplicare. 
  * Versatilitatea acestui material, uscarea in 4secunde, ii ofera posibilitatea de adaptare la orice suprafata devenind produsul ideal pentru aplicarea in locuri cu forme neregulate, de orice natura, fie curbe, fie cu colturi. 
  * Poliurea este prezentata intr-o ampla varietatea de culori, corespunzator dorintei clientului. 
  * Prin aplicarea poliureii, se inlatura diversele piese si sisteme de legatura necesare inchiderii uniforme a suprafetelor finale, aceasta devenind dupa aplicarea materialului, o singura piesa, asigurand o suprafata foarte usor de curatat si intretinut. 
  * Contactul cu combustibili, fertilizante, excremente si urina animala, nu slabeste nici nu corodeaza suprafata protejata cu polyuree 
  * Proprietatile poliureii, permite aderenta la orice suprafata,cum ar fi: ciment, beton armat, poliuretan, lemn, metal, etc. In plus, datorita rezistentei sale, poate fi tranzitabila si antiderapanta. 
  * Poliurea nu este considerata o pardoseala complet antifonica, insa chiar daca nu a fost conceputa pentru acest scop, totusi, are un bun comportament din punct de vedere acustic. 

   

   

  izolatii polyureeizolatii cu polyureepolyuree

  izolatii polyureeizolatii polyureeizolatii polyuree
 
Cautare :
  Servicii internet in domeniul medical
Consultanta, website-uri de prezentare, aplicatii pentru conferinte, atlas medical, publicatii, educatie medicala la distanta