Prima pagina | Autentificare | Despre noi | Contactati-ne
Distribuitor TERMOIZOLATII si HIDROIZOLATII
Izolatii cu spuma poliuretanica rigida si amenajari interioare si exterioare
Incalzire gratis
 
Acasa >> Izolatii termice si hidro >> Fundaţii, Subsoluri, Demisoluri, Beciuri, Pivniţ


Fundaţii, Subsoluri, Demisoluri, Beciuri, Pivniţe

Fundaţii, Subsoluri, Demisoluri, Beciuri, Pivniţe

In prezent sunt câteva produse preferate şi alese de proiectanţi pentru a preveni şi remedia problemele create de membrane.

Vorbim de răşini şi de mortare impermeabile.

Răşina colorată, întocmai ca membrana sintetică, are avantajul de a fi în acelaşi timp produs de impermeabilizare şi de finisaj, putând ţine loc de element estetic final.

Chiar în acest caz riscul ce apare este cel de străpungere dar tot important este şi riscul de slabă aderenţă la suport ceea ce poate face ca această tehnologie să eşueze chiar de la început datorită umidităţii prezente în suportul de beton.

Marele avantaj uneori îl constituie uşurinţa de aplicare şi posibilitatea de a fi întins şi de a fi aderent pe multe tipuri de suprafeţe şi, prin urmare, fiind adecvat la proiecte cu orice tip de structură.

Mortarele impermeabile elastice sunt materialele cel mai recent dezvoltate pentru acest tip de aplicaţii. Aceste mortare, ce contin răşini elastomerice, fiind impermeabile si elastice in acelasi timp, sunt potrivite pentru orice structură putând înlocui tencuiala tradiţională pentru a uniformiza planeitatea pereţilor.

Ca puncte slabe sunt costul produsului pus în operă, slaba rezistenţă la stress termic mai ales în perioada de golire şi apoi de reumplere ce poate provoca miscări cu microfisurri ale stratului impermeabil ce este doar superficial.

RADCON FORMULA #7
Radcon este un produs lichid incolor, inodor şi ecologic, pe bază de silicat de sodiu ce a fost modificat biochimic.

Acesta pătrunde în structură, se combină cu hidroxidul de calciu liber şi construieşte, printr-o reacţie chimică, un gel de hidrat de silicat de calciu ce se umflă în contact cu lichidele, formând o barieră hidrofobică colmatând porii, capilarităţile şi microfisurile.

Reuşeşte să facă faţă fisurilor prezente şi viitoare şi creşte aderenţa dintre suportul de beton şi straturile cimentoase ce se aplică ulterior.

Radcon este inovativ şi revoluţionar din următoarele motive:

  1. Aplicarea este rapidă şi deja după 3 ore rezervorul poate fi umplut;
  2. Impermeabilizarea este în interiorul structurii din beton armat şi, prin urmare, nu poate fi străpunsă accidental sau vandalizată;
  3. După aplicare, suportului i se poate aplica orice tip de strat, cu avantajul că aderenţa materialului cimentos creşte cu 27%;
  4. Radcon este compatibil cu apa potabilă şi, prin urmare, este potrivit pentru impermeabilizarea structurilor din beton armat destinate să conţină lichide destinate folosirii în industria alimentară;
  5. Dacă pereţii structurii sunt plani, se poate aplica Radcon pe beton şi apoi se poate monta gresia cu avantajul unei aderenţe întotdeauna perfecte;
  6. Singura operaţie necesară înainte de aplicarea produsului Radcon este buna curăţare a suportului de orice ar putea împiedica pătrunderea, eventual repararea betonului armat, şi etaşarea perfectă a rosturilor de reluare a turnării (de construcţie, de lucru), eventual cu materialele noastre.

 

 

 
Cautare :
  Servicii internet in domeniul medical
Consultanta, website-uri de prezentare, aplicatii pentru conferinte, atlas medical, publicatii, educatie medicala la distanta