Prima pagina | Autentificare | Despre noi | Contactati-ne
Puteti urmari la TV cursa pentru Fondurile Europene sau puteti fi CEL care obtine finantarea. CLIK AICI
Sanatatea ta ! Este singurul lucru care conteaza!


 

business-to business

 

Home > Bani de la stat > Poveste de succes: Maya Catering - bani pentru utilaje, prin START 2006

  Potrivit lui Radu Popescu, manager al Maya Catering, investitia presupunea ca o treime din bani sa vina de la antreprenor, o treime de la ANIMMC si o alta de la o banca comerciala. Potrivit lui, una dintre fazele proiectului a cuprins chiar si niste cursuri gratuite de antreprenoriat, unde intreprinzatorii puteau invata sa faca un plan de afaceri.

Radu Popescu spune ca a intampinat mai multe probleme in aplicare pentru banii de pe START 2006. Una dintre ele era legata de prezenta in documentatie a unor formulare despre care el spune ca "unele dintre ele cred ca erau copiate din alta parte si nu le-a inteles nimeni. Erau niste tabele contabile despre care contabilul mi-a spus ca nu exista. Nici cei de la ANIMMC nu stiau ce e cu ele." Cea de-a doua problema era ca pentru fiecare cheltuiala facuta trebuia sa existe la dosar trei oferte diferite, iar acestea erau uneori greu de obtinut.

Managerul de la Maya Catering spune ca banii de la stat l-au ajutat mult, pentru ca fara ei nu ar fi putut sa se extinda, si ca ar accesa si pe viitor astfel de finantari.

  

 

 

 

 

 

Pentru informatii detaliate despre intreprinderile mici si mijlocii din Romania si pentru sfaturi si analize legate de finantari, fonduri structurale si alte domenii interesante pentru oamenii de afaceri va puteti abona la newsletterul NewsChannel.ro.

 

 

 

 

 

 

1 comentarii

daniel 04.08.2009
fonduri europene

vad si citesc si parca este de domeniul fantasticului.Ce anume? Faptul ca cineva a resusit sa acceseze fonduri europene.Eu am 43oo mp de pamant intravilan perfect asezati intr-o comuna din judetul Braila,si imi storc creierii pentru a gasi metoda cea mai potrivita folosirii acestora.Daca are cineva o idee cum as putea exploata aceasta suprafata plana si cu drum de acces + curent, as fi dispus sa incerc sa ma imprumut chiar ca sa pot face rost de suma necesara pentru a accesa fonduri europene si a da nastere unei afaceri profitabile.Dar asa cum am mai spus mi se pare de domeniul fantasticului treaba asta cu banii europeniComenteaza si tu
Titlu: Comenteaza: Nume: Email: Website: (optional)
Introduceti codul din poza de mai jos pentru verificare
Adauga

Ultimele articole despre Fonduri Europene

BANI DE LA STAT

84 milioane de euro din banii europeni pentru comunele din Harghita

SFATURI

Fondurile europene, un balon de dioxid de carbon pentru investitiile mai mici de 50.000 euro

COMPETITIVITATE ECONOMICA

Peste trei sferturi din banii care vin de la CE in 2009 sunt pentru cresterea competitivitatii

MEDIU

Silviu Stoica, directorul general al AM POS Mediu, si-a depus demisia

AGRICULTURA

Fermierii vor primi din august ajutoarele pentru zonele defavorizat

Cautare :
   
MRE Finance LTD
Solutii pentru incalzirea casei tale...
Servicii internet in domeniul medical
Consultanta, website-uri de prezentare, aplicatii pentru conferinte, atlas medical, publicatii, educatie medicala la distanta