Prima pagina | Autentificare | Despre noi | Contactati-ne
Incalzire gratis
Puteti urmari la TV cursa pentru Fondurile Europene sau puteti fi CEL care obtine finantarea. CLIK AICI
 
Acasa >> Natura Vindeca >> REMEDII SI TRATAMENTE >> Curatati-va COLONUL


Curatati-va COLONUL

Specificatii CURATITOR COLON -NATURAL COLON CLEANSER, 100 capsule (PRODUS NOU: cu KONJAK + SENA);

  • Marca: PROVITA NUTRITION (Preturi de depozit)
  • Rating: [0] voturi

Alte detalii -NATURAL COLON CLEANSER, 100 capsule

-PRODUS NOU: cu KONJAK + SENA

-CURATITOR COLON (COLON CLEANSER)

-Cu extra fibra !!!

-Unicul care contine si combinatia cu:
-Psyllium
-Konjac
-Nuca Neagra
-Slippery Elm
-Sena
-Acidofilus

-100% Natural

-100 Capsule

-Curata si detoxifica colonul.
-Reface mucoasa si flora bacteriana.

-NU CREAZA DEPENDENTA !!!

-Recomandat si pentru Colon Iritabil

-Fabricat in CANADA de Celex Laboratories conf. standardelor: QCM si ISO 9001

-Curata si detoxifica Intestinele si Colonul
-Reface flora bacteriana

-Suntem victimele intestinelor nedeparazitate.

-Moartea incepe din intestine.

-Curatirea colonului cel putin de doua ori pe an este o necesitate !!!

-Gaze intestinale ?
-Constipatie ?
-Crampe ?
-Balonari ?
-Scaun urat Mirositor ?

-COLONUL => UN ORGAN LUNG DE APROX. 1,5 metri
-COLONUL => UN ORGAN VITAL MEREU UITAT

-CURATA SI LUBREFIAZA COLONUL.
-ELIMINA BACTERIILE NOCIVE.
-REPOPULEAZA COLONUL CU BACTERII FOLOSITOARE (Acidofilus)

-CURATITOR COLON nu este un simplu Laxativ. Face ceea ce spune numele !!!

"... o zicala spune ca: moartea incepe in colon. Intrebati orice medic legist. Autopsiile deseori dezvaluie colonuri care sunt pana la 80% incarcate cu depuneri si reziduuri.” - Revista Vegetarian Times, Martie, 1998

-V-aţi gândit vreodată la simpla întrebare dacă sunteţi cumva curat si pe dinăuntru?

-Intestinele, în special cel gros sunt ca o „conducta de canalizare” trec diversele deşeuri de excretie care se depun încet, încet pe peretii si in incretiturile colonului şi de aceea acesta are nevoie de curăţire permanentă.

-Unele depuneri stau in colon ani de zile si reprezinta mediul cel mai propice unde sa-si depuna ouale parazitii intestinali.

-Toxinele rezultate din excrementele si din moartea parazitilor intestinali trec prin peretele intestinului gros si patrund astfel in organism cu efecte foarte daunatoare sanatatii.

-Constipaţia, gazele, balonările, crampele, paraziţii, dureri de stomac, oboseala cronică şi problemele digestive toate pot fi cauzate de necurăţirea intestinului gros si de invazia unor bacterii parazite, a viermilor intesinali si a Candidei.

-Mai mult, sistemul imunitar poate fi grav afectat !!!

-STIATI CA:
-La o persoana adulta Colonul masoara aproximativ 1,5 m in lungime?

-Acum Cancerul de Colon este cancerul numarul 1 printre barbati si femei, in general?

-Intestinele pot depozita o cantitate mare de materie partial digerata in stare de descompunere (putrefactie), chiar si medicamente si alte chimicale toxice, decenii la rind?

-O persoana obisnuita acumuleaza in colon dealungul anilor, intre 2 si 11 kilograme de reziduri fecale?

-La unlele autopsii s-au gasit in intestine peste 18 Kg de materie fecala reziduala?

-Multe firme ofera drept curatitoare de colon fie Psylium singur fie in asociere cu un laxativ puternic precum Cascara Sagrada sau Sena.

-Aceasta combinatie este utila pentru marirea volumunui scaunului si fortarea acestuia dar nu reprezinta in sine o formulatie care sa fie etichetata drept Curatitor Colon. Este mai degraba un simplu laxativ.

-Inainte de a cumpara un curatitor de colon studiaza bine ingredientele folosite !!!

-Ingrediente precum extractele din Nuca Neagra (Juglans nigra L.) care creste salbatic exclusiv de-a lungul raurilor din Provincia Canadiana Ontario si pulberea de Buckthorn (Rhamnus cathartica) sunt esentiale pentru o adevarata curatire a colonului.

-La fel de esentiala este si radacina de Licorice (Glycyrrhiza glabra ).

-Dar dupa ce curatam colonul ce lasam oare in urma?
-Unele firme nu-si mai pun si aceasta problema de asemenea esentiala caci in fond daca "omul a avut scaune mai voluminoase" nu inseamna ca si-a "curatat" cu adevarat colonul.

-Ceea ce trebuie sa lasam trebuie sa fie o bacterie "prietena", adica Lactobacilus Acidofilus.

-COLON CLEANSER de la Organika pe langa Psyllium Husk contine si celelalte ingrediente esentiale impreuna cu alte ingrediente utile, pentru a realiza o adevarata curatire a colonului.

-Dar daca totusi doriti si un laxativ cu Cascara Sagrada si Sena, atunci acesta poate fi administrat separat prin produsul LAXIDOUX pe care il oferim noi si care contine pe langa toate ingredientele necesare laxatiei si ingrediente necesare pentru dezinfectia tractului digestiv.

"Pana sa descopar si sa incerc "CURATITORUL DE COLON", ma constipam des, sufeream de balonari frecvente cu crampe abdominale, mai ales cand mancam mai mult sau mancam deserturi, ma simteam obosit. Efectul administrarii Curatitorului de Colon s-a instaurat dupa numai cateva zile de la inceputul tratamentului. Eu am tot uita si l-am administrat cam la 30-60 minute dupa masa de seara, uneori uitam si il luam chiar inainte de culcare . Ce efecte imediate am simtit eu: A doua zi dupa inceperea tratamentului am avut un scaun legat dar usor de eliminat. Ceea ce m-a uimit insa a fost lungimea foarte mare a acestuia, probabil de peste 50 de cm. Nu mai avusesem in viata mea asa ceva. Si in zilele urmatoare am avut scaun regulat de regula dimineata. La doua saptamani de tratament deja ma simt mai usor, nu ma mai simt obosit, nu mai am gaze si balonari, am scaun regulat, uneori de doua ori pe zi. N-as fi crezut niciodata ca un colon si un intestin gros curate pot sa fie asa de importante. Ma simt perfect. Multumesc dumneavostra celor de la Provita ca mi-ati oferit acest produs minunat." (Radu George, Bucuresti)

 

 
Cautare :
  Servicii internet in domeniul medical
Consultanta, website-uri de prezentare, aplicatii pentru conferinte, atlas medical, publicatii, educatie medicala la distanta