Prima pagina | Autentificare | Despre noi | Contactati-ne
Distribuitor TERMOIZOLATII si HIDROIZOLATII
Izolatii cu spuma poliuretanica rigida si amenajari interioare si exterioare
Incalzire gratis
 
Acasa >> Centrale si sisteme de incalzire >> Ce sunt ionii negativi ?


Ce sunt ionii negativi ?

CE SINT IONII NEGATIVI ?
 Ce sunt ionii negativi ┼či care este importan┼úa lor ?
V-ati intrebat vreodata care este motivul pentru care este recomandabil sa ne aflam cat mai des afara, in aer curat? Ori de ce simpla deschidere a ferestrei nu este suficienta? Deoarece, in atmosfera, si mai ales la munte, sunt prezente asa-numitele “VITAMINE ALE AERULUI”, care lispesc din locuintele noastre. Aceste “vitamine” nu sunt altceva decat aeroioni negativi, lipsiti de gust si miros, cu efecte binefacatoare asupra organismului.
Aceasta adevarata “uzina de vitamine”, pe langa improspatarea aerului din casele noastre, are un rol important in profilaxia si tratamentul unor afectiuni si boli.
Ionii sunt particule înc─ârcate electric, rezulta┼úi ca urmare a ac┼úiunii unei cantit─â┼úi suficiente de energie asupra unor molecule ca CO2, O2, H2O, astfel incât acestea pierd sau câ┼čtig─â un electron.
Electronul liber, se cupleaz─â cu o molecul─â al─âturat─â care se transform─â în ion negativ.
Molecula original─â din care a plecat electronul devine acum ion pozitiv. La rândul lor ionii forma┼úi interfereaz─â cu particule de praf ┼či al┼úi factori din atmosfer─â formând particule mai mari.
Particulele înc─ârcate negativ (maximum 12 molecule de gaz, legate de un atom sau molecul─â înc─ârcat electric) au o durat─â mic─â de existen┼ú─â , fiind în schimb deosebit de mobile.
In natur─â ionii se formeaz─â într-o multitudine de moduri.
In general sunt genera┼úi de razele cosmice, razele ultraviolete, fric┼úiunea curen┼úilor de aer, c─âderile de ap─â ┼či plantele..
Ca exemplu putem da acele de brad ┼či ferigile care emit cantitati relativ mari de ioni negativi.
Unii speciali┼čti din domeniu (Fred Soyka, Bruce Rosenberg) sus┼úin c─â datorit─â influen┼úei solare ┼či lunare asupra suprafe┼úei p─âmântului ┼či apei, aerul este for┼úat s─â ias─â din p─âmânt respectiv ionii pozitivi,(Deoarece p─âmântul are o înc─ârcare global negativ─â) a┼ča-numita respira┼úie „toxic─â” ( cu ioni pozitivi).
In mod uzual doar 10-17 din atomii din atmosfer─â sunt ioniza┼úi (o cantitate infinitezimal─â), rezultând o valoare medie de 1-2.000 ioni / cm3.
In mod normal ionii pozitivi ┼či negativi sunt ca num─âr de valori sensibili egale, cu o mic─â marj─â în plus pentru ionii pozitivi.
Totu┼či în unele regiuni ( malul m─ârii, cascade de ap─â) unde apa se afl─â intr-o continu─â mi┼čcare propor┼úia se schimb─â devenind 2000 ioni negativi fa┼ú─â de 1000 ioni pozitivi pe cm3.
S-a constatat ca acest raport este de departe cel mai benefic pentru fiin┼úa uman─â.La polul opus s-a constatat ca furtunile din de┼čerturi sau al┼úi curen┼úi de aer cald modifica numarul de ioni din atmosfer─â pân─â la un raport de 33/1 în favoarea ionilor pozitivi.
Ca exemple
-Sharan în Israel
-Foehn în Alpi
-Sirode
-Sino
-Mistral
-Bora
-R
-Yoni
-T
Oriunde în lume efectul lor asupra fiin┼úelor umane este unul deosebit de nociv.
Totu┼či cel mai nociv sistem , din punct de vedere al înc─ârc─ârii cu ioni pozitivi r─âmân marile aglomer─âri urbane ┼či industriale.Gazele de e┼čapament, smogul industrial, reziduurile de anvelope, fumul de ┼úigar─â, cenu┼ča , toate distrug ionii negativi fie neutralizându-i, fie înc─ârcându-i chiar pozitiv.
În interiorul blocurilor moderne cu pere┼úii de ciment ┼či fier se formeaz─â adev─ârate cu┼čti Faraday electromagnetice, care absorb sarcinile negative, lucru f─âcut ┼či de surse de ap─â, de aer condi┼úionat.
Sarcina electrostatic─â pozitiv─â a produselor din materiale plastice omniprezente completeaz─â acest tablou sumbru pentru ionii care nu dep─â┼česc 100/cmc în orice înc─âpere fa┼ú─â de valoarea uzual─â de 1000 sau benefic─â de 2000.
Conform teoriei unuia dintre pionierii studiului ac┼úiunii ionilor, Vasiliev, ionii ac┼úioneaz─â asupra termina┼úiilor nervoase din pl─âmâni modificând starea sistemului nervos central ┼či de acolo asupra organelor periferice.
Doctorul Albert Kruger a descoperit c─â ionii negativi m─âresc rata vitezei de oxidare a serotoninei din sânge . Pe de alt─â parte el a observat c─â ionii pozitivi încetinesc viteza de baleiere a cililor din esofag de la 900 la 600 cicluri pe minut, diminuând mobilitatea mucoasei, sc─âzând astfel rezisten┼úa la factorii patogeni din aer.
Ionii pozitivi favorizeaz─â vasoconstric┼úia ┼či m─âresc ritmul respira┼úiei. Ionii negativi reduc nevroza ┼či anxietatea , m─âresc apetitul ┼či setea, cresc stimulii sexuali.
În urma unui experiment cu generatoare de ioni negativi într-o gr─âdini┼ú─â s-a constatat c─â a crescut puterea de concentrare a tuturor copiilor, cei hiperactivi au devenit mai calmi, iar senza┼úia de oboseal─â s-a diminuat în cazul, tuturor subiec┼úilor.
Ionii din creier m─ârindu-le totodat─â amplitudinea ceea ce conduce la o putere de concentrare sporit─â. De asemenea ace┼čtia favorizeaz─â din lobul occipital în cel parietal, temporal, ajungând în propagarea undelor cele din urm─â în lobul frontal, într-o distribu┼úie uniform─â, generând o stare de calm.
Din punct de vedere fizic se amelioreaz─â alergiile  sinuzitele, astmul bron┼čic, migrena, arsurile ┼či durerile postoperatorii.
Destinatia aparatului:
Este cunoscut ca este mult mai usor sa preintampinam boala decat s-o tratam. Numai ca in zilele noastre e foarte greu, data fiind poluarea care ne inconjoara, sa respiram aer curat in orase. Ca sa putem face acest lucru, e necesara o excursie la munte ori la mare, lucru care nu este intotdeauna la indemana din cauza costurilor sau a lipsei de timp liber.
Si totusi trebuie sa respiram tot timpul aer curat si neviciat, nu doar cateva zile pa an. Care ar fi solutia? Tocmai acest aparat minune. Nu numai ca puteti aduce in casele dvs. sau la locurile de munca prospetimea si puritatea aerului montan, dar acum va e la indemana sa beneficiati si de proprietatile curative ale panoului radiant JULLIANO. S-a constatat ca in urma folosirii sale se mareste capacitatea de munca fizica si intelectuala cu aprox. 15-20%.
Totodata aparatul are un rol de neutralizare a ionilor pozitivi ce sunt emanati de catre aparatele electrice (computere, televizoare, radiouri, etc).
Scaderea concentratiei de praf, a alergenilor si microbilor de 8-10 ori, precum si reducerea de 10-20 ori a rodonului ( element radioactiv eliminat de sol si de constructie), reprezinta un alt atu in favoarea utilizarii sale.
In ceea ce priveste efectele benefice asupra anumitor boli va prezentam pe scurt cateva in ele:
Boli ale sistemului cardiovascular
In tromboflebita, hipertonie, hipotonie, stenocardie, neuroza inimii, dereglari neinsemnate ale circulatiei sanguine intracraniene – posedand o actiune anticoagulanta aeroionii negativi imbunatatesc circulatia sangelui. Drept rezultat se franeaza formarea depunerilor de colesterol pe peretii vaselor sanguine si se normalizeaza tensiunea arteriala.
Bolile sistemului respirator
In infectiile respiratorii acute, bronsite cronice, bronhopneumonii, tuberculoza de gradul unu – se stabileste stratul de protectie a alveolelor plamanilor (surfoctant), protejand alveolelor de inflamatie, hematoame, distructii inflamatorii si embolii. Plamanii se indreapta si se maresc in volum.
Bolile schimbului de substante
In alergii, urticarie, dermatite si alte tipuri de reactii alergice se micsoreaza oncentratia alergenilor si prafului, devin mai rare si mai usoare crizele de alergii, dispar si se micsoreaza urticaria si dermatitele.
Bolile de piele
Eczeme, plagi, ulceratii se micsoreaza intensitatea durerii si infectarea microbiana a plagilor, se intensifica perioada de convalescenta.
Bolile sistemului gastro-intestinal
Gastroduodenita cronica, ulcer gastro-duodenal, in deschineziile cailor biliare terapia cu ioni anihileaza urmarile stresului normalizand activiatea celulelor secretorii ale stomacului, se micsoreaza durerile, dispar dereglarile dispeptice, se intensifica regenerarea mucoasei tractului intestinal.
Boli ale sistemului endocrin
In dereglarea ciclului menstrual, in caz de hipolactatie, dereglari sexuale se imbunatateste alimentatia cu sange a organelor bazinului mic si a glandelor cu secretie interna. Se normalizeaza ciclul, se maresc lactatia si activitatea sexuala.
Bolile sistemului nervos
In cazul stresului, oboselii cronice, neurozelor, neuralgiilor, durerilor fantoma terapia aeroionica are actiune antistresanta pe baza normalizarii schimbului ionilor de calciu in celule.
Bolile ochilor sint de asemenea ameliorate.
In cheratite, blefarite, cheratoconjunctivite, glaucom, cataracta se micsoreaza durerile, fotofobia, se incetineste dezvoltarea glaucomului si cataractei.
Principiul de lucru
In panoul radiant JULLIANO, fluxul aeroionic se formeaza cu ajutorul descarcarii incetinite, avand ca efect saturarea incaperii cu aeroioni negativi, care, inspirati fiind, isi cedeaza incarcatura electrica hematiilor din sange, iar acestea celulelor din organism normalizand astfel schimbul de substante.

Utilizare
Incaperi de locuit, birouri, institutii de invatamant si sportive, institutii medicale si profilactorii, restaurante, piscine, scoli, gradinite, birouri, magazine, hale, biserici, hoteluri, ateliere, incaperi cu praf de hartie, ciment, elemente radioactive

 

 

 Avantaje Ioni Negativi

 

 • Ionii negativi reduc nevroza ┼či anxietatea , m─âresc apetitul ┼či setea, cresc stimulii sexuali.

 • În urma unui experiment cu generatoare de ioni negativi într-o gr─âdini┼ú─â s-a constatat c─â a crescut puterea de concentrare a tuturor copiilor, cei hiperactivi au devenit mai calmi, iar senza┼úia de oboseal─â s-a diminuat în cazul, tuturor subiec┼úilor. (Ionii  din creier m─ârindu-le totodat─â amplitudinea ceea ce conduce la o putere de concentrare sporit─â.)

 • Din punct de vedere fizic se amelioreaz─â alergiile , sinuzitele, astmul bron┼čic, migrena, arsurile ┼či durerile postoperatorii.  

 

 

 Ce sunt ionii negativi si pozitivi?

    In urma cercetarilor s-au demonstrat efectele benefice ale ionilor negativi asupra sanatatii omului. 

    Cercetatorii au ajuns la concluzia ca ionii negativi ofera organismului o stare de bine.

    Ionii negativi sunt molecule de oxigen, care au o sarcina electrica negativa in exces.

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V-ati intrebat vreodata care este motivul pentru care este recomandabil sa ne aflam cat mai des afara, in aer curat? Ori de ce simpla deschidere a ferestrei nu este suficienta? 

   Deoarece, in atmosfera, si mai ales la munte, sunt prezente asa-numitele “VITAMINE ALE AERULUI”, care lispesc din locuintele noastre. Aceste “vitamine” nu sunt altceva decat aeroioni negativi, lipsiti de gust si miros, cu efecte binefacatoare asupra organismului.

 

   In natur─â ionii se formeaz─â într-o multitudine de moduri.

 

    In general sunt genera┼úi de razele cosmice , razele ultaviolete , fric┼úiunea curen┼úilor de aer , c─âderile de ap─â ┼či plantele.

 

Ioni negativi, Ioni pozitivi

 

    In mod normal ionii pozitivi ┼či negativi sunt ca num─âr de valori sensibili egale , cu o mic─â marj─â în plus pentru ionii pozitivi. 

   Oriunde în lume efectul ionilor pozitivi asupra fiin┼úelor umane este unul deosebit de nociv.

   Totu┼či cel mai nociv sistem, din punct de vedere al înc─ârc─ârii cu ioni pozitivi r─âmân marile aglomer─âri urbane ┼či industriale. Gazele de e┼čapament, smogul industrial, reziduurile de anvelope, fumul de ┼úigar─â, cenu┼ča , toate distrug ionii negativi fie neutralizându-i, fie înc─ârcându-i chiar pozitiv.

 

 

 

 

Panouri radiante, Surse de poluare

 

   În interiorul blocurilor moderne cu pere┼úii de ciment ┼či fier se formeaz─â adev─ârate cu┼čti Faraday electromagnetice, care absorb sarcinile negative, lucru f─âcut ┼či de surse de ap─â, de aer condi┼úionat. 

    Conform teoriei unuia dintre pionierii studiului ac┼úiunii ionilor, Vasiliev, ionii ac┼úioneaz─â asupra termina┼úiilor nervoase din pl─âmâni modificând starea sistemului nervos central ┼či de acolo asupra organelor periferice.

 

 

 

 

 

   Care ar fi solutia? 

Panourile radiante benefice pentru organism

   Tocmai acest aparat minune.

    Nu numai ca puteti aduce in casele dvs. sau la locurile de munca prospetimea si puritatea aerului montan, dar acum va e la indemana sa beneficiati si de proprietatile curative ale panoului radiant JULLIANO. S-a constatat ca in urma folosirii sale se mareste capacitatea de munca fizica si intelectuala cu aprox. 15-20%

    Totodata aparatul are un rol de neutralizare a ionilor pozitivi ce sunt emanati de catre aparatele electrice (computere, televizoare, radiouri, etc).
    Scaderea concentratiei de praf, a alergenilor si microbilor de 8-10 ori, precum si reducerea de 10-20 ori a rodonului (element radioactiv eliminat de sol si de constructie), reprezinta un alt atu in favoarea utilizarii sale.

In ceea ce priveste efectele benefice asupra anumitor boli va prezentam pe scurt cateva in ele: 

Boli ale sistemului cardiovascular: 

 

 • tromboflebita
 • hipertonie
 • hipotonie
 • stenocardie
 • neuroza inimii
 • dereglari neinsemnate ale circulatiei sanguine intracraniene
    Posedand o actiune anticoagulanta aeroionii negativi imbunatatesc circulatia sangelui. Drept rezultat se franeaza formarea depunerilor de colesterol pe peretii vaselor sanguine si se normalizeaza tensiunea arteriala.
 
Bolile sistemului respirator:
 • infectiile respiratorii acute
 • bronsite cronice
 • bronhopneumonii
 • tuberculoza de gradul unu
    Se stabileste stratul de protectie a alveolelor plamanilor (surfoctant), protejand alveolelor de inflamatie, hematoame, distructii inflamatorii si embolii. Plamanii se indreapta si se maresc in volum.
 
Bolile schimbului de substante:
 • alergii
 • urticarie
 • dermatite
 • alte tipuri de reactii alergice se micsoreaza concentratia alergenilor si prafului
    Devin mai rare si mai usoare crizele de alergii, dispar si se micsoreaza urticaria si dermatitele.
 
Bolile de piele:
 • eczeme
 • plagi
 • ulceratii 
    Se micsoreaza intensitatea durerii si infectarea microbiana a plagilor, se intensifica perioada de convalescenta.
 
Bolile sistemului gastro-intestinal:
 • gastroduodenita cronica
 • ulcer gastro-duodenal
    In deschineziile cailor biliare terapia cu ioni anihileaza urmarile stresului normalizand activiatea celulelor secretorii ale stomacului, se micsoreaza durerile, dispar dereglarile dispeptice, se intensifica regenerarea mucoasei tractului intestinal.
 
Boli ale sistemului endocrin:
 
    In dereglarea ciclului menstrual, in caz de hipolactatie, dereglari sexuale se imbunatateste alimentatia cu sange a organelor bazinului mic si a glandelor cu secretie interna.
    Se normalizeaza ciclul, se maresc lactatia si activitatea sexuala. 
 
Bolile sistemului nervos:
 
    In cazul stresului, oboselii cronice, neurozelor, neuralgiilor, durerilor fantoma terapia aeroionica are actiune antistresanta pe baza normalizarii schimbului ionilor de calciu in celule.
 
Bolile ochilor sint de asemenea ameliorate: 
 • cheratite
 • blefarite
 • cheratoconjunctivite
 • glaucom
 • cataracta se micsoreaza durerile
 • fotofobia
Se incetineste dezvoltarea glaucomului si cataractei.
 
 
    Principiul de lucru 
 
    In panoul radiant JULLIANO fluxul aeroionic se formeaza cu ajutorul descarcarii incetinite, avand ca efect saturarea incaperii cu aeroioni negativi, care, inspirati fiind, isi cedeaza incarcatura electrica hematiilor din sange, iar acestea celulelor din organism normalizand astfel schimbul de substante.
 
    Utilizare
 
    Incaperi de locuitinstitutii de invatamant si sportive, institutii medicale si profilactorii, restaurante, piscine, scoli, gradinite, birouri, magazine, hale, biserici, hoteluri, ateliereincaperi cu praf de hartie, ciment, elemente radioactive.  

 

 
Certificate of New Excellent Certificate of Excellent Product ISO-9001 Anion Test Record Antibacterial Test Record

Certificate of New Excellent_Products

 Certificate of Excellen_Products  ISO-9001  Anion Test Record

 Antibacterial
Test Record

 
Cautare :
  Servicii internet in domeniul medical
Consultanta, website-uri de prezentare, aplicatii pentru conferinte, atlas medical, publicatii, educatie medicala la distanta